Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29773
Назва: | Формування конкурентоспроможності працівника |
Інші назви: | Formation of an employee's competitiveness |
Автори: | Мірошник, Олена Григорівна |
Ключові слова: | конкуренція, конкурентоспроможність, конкурентоспро-можність працівника, компетентність, персонал, підприємство, розвиток персона-лу, собівартість, плинність кадрів, грейдова система оплати праці |
Дата публікації: | чер-2018 |
Видавництво: | Покровськ, ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Мірошник О.Г. Формування конкурентоспроможності працівника / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2018 р. |
Серія/номер: | Управління персоналом і економіка праці; |
Короткий огляд (реферат): | У дипломній роботі досліджено теоретичні положення конкуренто-спроможності та розроблено практичні рекомендації з формування і забезпечення конкурентоспроможності працівника в сучасних умовах. Доведено необхідність визначення конкурентоспроможності працівника з позиції компетентнісного підходу, розглянуто науковий підхід із формування конкурентоспроможності працівника та підприємства шляхом розвитку персоналу. Виявлені основні проблеми та сучасні тенденції на ВП «Шахта «Центральна» ДП «Красноармійськ – вугілля». За результатами аналізу розроблено практичні рекомендації щодо підвищення результативності трудового процесу на підприємстві. Зокрема, вирішення проблеми плинності кадрів та впровадження грейдової системи оплати праці для ефективного управління персоналом, об’єктивної оцінки посад і виконаної роботи, мотивації працівників. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29773 |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Магістр" ЕГФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мірошник Олена Григорівна.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.