Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
Title: | Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості |
Authors: | Заремба, П.О. |
Keywords: | м'ясопереробна промисловість meat-processing industry стратегічний розвиток strategic development |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Донецький національний технічний університет |
Citation: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 32 (126) - Донецьк, ДонНТУ, 2007. - С. 184 - 187 |
Series/Report no.: | Економічна;26 |
Abstract: | Розглянуто теоретичні та практичні аспекти, особливості, проблеми й перспективи функціонування м'ясопереробної галузі України, визначено напрями та принципи її стратегічного розвитку. |
Description: | The article considers the theoretical and practical aspects, features, problems and perspectives of functioning of the meat-processing industry of Ukraine, and defines the ways and principles of its strategic development. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/252 |
Appears in Collections: | Випуск 32 (126) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості.pdf | 143,11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.