Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/252
Название: Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості
Авторы: Заремба, П.О.
Ключевые слова: м'ясопереробна промисловість
meat-processing industry
стратегічний розвиток
strategic development
Дата публикации: 2007
Издательство: Донецький національний технічний університет
Библиографическое описание: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 32 (126) - Донецьк, ДонНТУ, 2007. - С. 184 - 187
Серия/номер: Економічна;26
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичні та практичні аспекти, особливості, проблеми й перспективи функціонування м'ясопереробної галузі України, визначено напрями та принципи її стратегічного розвитку.
Описание: The article considers the theoretical and practical aspects, features, problems and perspectives of functioning of the meat-processing industry of Ukraine, and defines the ways and principles of its strategic development.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/252
Располагается в коллекциях:Випуск 32 (126)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.