Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24584
Назва: | Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения |
Інші назви: | Mathematical model of caramel mass temperature distributing in the process of its cooling |
Автори: | Стародубцева, О.Н. Зори, А.А. Starodubtseva, О Zori, A. |
Ключові слова: | температура карамельной массы temperature of caramel mass измерение температуры temperature measurement распределение температуры distributing of temperature процесс охлаждения cooling process среднеобъемная температура average bulk temperature |
Дата публікації: | 2004 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004. |
Короткий огляд (реферат): | The model of distributing of temperature of caramel mass in the process of its cooling is offered in the article, influence of external environment on this process is explored, the received results are analysed and dependence between the temperature of caramel mass and indications of sensor of middle temperature in a chosen point of measuring is set. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24584 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 74 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
311-318.pdf | 5,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
sp_lit 311-318.pdf | 29,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.