Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24560
Назва: Методика оценки показателей качества готовой пралиновой смеси в экспертной системе управления рецептурной станцией
Інші назви: Finished pralyn mixtures qulity indexes estimation technique in the expert system of the compounding station control
Автори: Тарасюк, В.П.
Чичикало, Н.И.
Tarasyuk, V.
Chichikalo, N.
Ключові слова: автоматизированная система управления
automatic control system
качество продукции
quality of products
оценка качества
quality assessment
пралиновая смесь
praline mixture
рецептурная станция
recipe station
Дата публікації: 2004
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.
Короткий огляд (реферат): The general raising of task and its communication with the important practical tasks of pralyn mass getting with high homogeneity degree is considered in the article. The quality indexes of the prepared products, and also quality indexes of the initial components included in the mixture compounding are defined. The structure of the automated control system is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24560
Розташовується у зібраннях:Випуск 74

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40-46.pdf4,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 40-46.pdf45,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.