Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22350
Назва: Автоматизированное управление технологическим процессом приготовления блюд в ресторане
Автори: Селякова С.М
Волкова В.Ю
Ключові слова: автоматика
управление
приготовление
ресторан
Дата публікації: 2012
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: «Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія»: матеріали доповідей конференції, 26 квітня 2012 року, Донецьк, 2012. – 311 с
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22350
Розташовується у зібраннях:Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81_2013_07_12_10_41_05_948.pdf308,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.