Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22350
Назва: | Автоматизированное управление технологическим процессом приготовления блюд в ресторане |
Автори: | Селякова С.М Волкова В.Ю |
Ключові слова: | автоматика управление приготовление ресторан |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | «Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія»: матеріали доповідей конференції, 26 квітня 2012 року, Донецьк, 2012. – 311 с |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22350 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
81_2013_07_12_10_41_05_948.pdf | 308,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.