Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21249
Назва: | Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей |
Інші назви: | Усовершенствование процесса управления оборотным капиталом на предприятиях пищевой промышленности с помощью экономико-математических моделей Improvement of the process of management of the circulating capital at the companies of food industry by means of economic and mathematical models |
Автори: | Маргасова, В.Г. Маргасова, В.Г. Margasova, V.G. |
Ключові слова: | оборотний капітал circulating capital управління капіталом capital management економіко-математичні моделі economic and mathematical models економічний розвиток economic development фондомісткість capital ratio |
Дата публікації: | 2003 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 60. – Донецьк, ДонНТУ, 2003. |
Короткий огляд (реферат): | В умовах самостійності підприємств потрібно здійснювати планування і управління оборотним капіталом за рахунок об'єктивного прогнозу економічного розвитку з використанням сучасних економіко-математичних моделей. |
Опис: | Under conditions of the companies' independence it is necessary to implement planning and managing of the circulating capital on the basis of objective forecasting of the economic development with application of the modern economic and mathematical models. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21249 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 60 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
144-148.pdf | 3,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
sp_lit 144-148.pdf | 35,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.