Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21249
Назва: Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей
Інші назви: Усовершенствование процесса управления оборотным капиталом на предприятиях пищевой промышленности с помощью экономико-математических моделей
Improvement of the process of management of the circulating capital at the companies of food industry by means of economic and mathematical models
Автори: Маргасова, В.Г.
Маргасова, В.Г.
Margasova, V.G.
Ключові слова: оборотний капітал
circulating capital
управління капіталом
capital management
економіко-математичні моделі
economic and mathematical models
економічний розвиток
economic development
фондомісткість
capital ratio
Дата публікації: 2003
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 60. – Донецьк, ДонНТУ, 2003.
Короткий огляд (реферат): В умовах самостійності підприємств потрібно здійснювати планування і управління оборотним капіталом за рахунок об'єктивного прогнозу економічного розвитку з використанням сучасних економіко-математичних моделей.
Опис: Under conditions of the companies' independence it is necessary to implement planning and managing of the circulating capital on the basis of objective forecasting of the economic development with application of the modern economic and mathematical models.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21249
Розташовується у зібраннях:Випуск 60

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
144-148.pdf3,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 144-148.pdf35,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.