Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19909
Назва: | ФОРМУВАННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЕКСПОРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ |
Автори: | ЛАГОДА, О.М. ШИКОВ, М.М. |
Ключові слова: | метод Шеплі формування коаліції підприємств |
Дата публікації: | кві-2013 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Проблемы управления производственно-экономической деятельностью субъектов хозяйствования: Материалы VII Всеукр. науч. конф. молодых учен. и студ. (18 апреля 2013 г., г. Донецк, ДонНТУ): Т 1 — Донецк: ДонНТУ, 2013. — 210 с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведена оцінка ринку вагонного сталевого литва Україн, для залучення постачальників для співпраці з вагонобудівним підприємством використаний метод Шеплі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19909 |
Розташовується у зібраннях: | VII конференция 2013 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LAGODA.pdf | 230,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.