Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19909
Назва: ФОРМУВАННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЕКСПОРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Автори: ЛАГОДА, О.М.
ШИКОВ, М.М.
Ключові слова: метод Шеплі
формування коаліції підприємств
Дата публікації: кві-2013
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Проблемы управления производственно-экономической деятельностью субъектов хозяйствования: Материалы VII Всеукр. науч. конф. молодых учен. и студ. (18 апреля 2013 г., г. Донецк, ДонНТУ): Т 1 — Донецк: ДонНТУ, 2013. — 210 с.
Короткий огляд (реферат): Проведена оцінка ринку вагонного сталевого литва Україн, для залучення постачальників для співпраці з вагонобудівним підприємством використаний метод Шеплі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19909
Розташовується у зібраннях:VII конференция 2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LAGODA.pdf230,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.