Please use this identifier to cite or link to this item: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/19609
Title: МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ЩОДО ДІАГНОСТИКИ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Authors: ПАНФІЛОВА, Т.С.
СМІРНОВ, Ю.О.
Цвір, К.М.
Issue Date: 2012
Publisher: Журнал "Менеджер"
Abstract: Запропоновано методику діагностики фінансової стійкості підприємств харчової промисловості. Сформовано інтегральні показники оцінки ліквідності підприємства, співвідношення власного та позичкового капіталу та ринкової стійкості. Обгрунтовано граничні значення інтегральних показників, які свідчать про нормальну фінансову стійкість підприємства.
Description: Предложена методика диагностики финансовой устойчивости предприятий пищевой промышленности. Сформированы интегральные показатели оценки ликвидности предприятия, соотношения собственного и заемного капитала и рыночной устойчивости. Обоснованы граничные значения интегральных показателей, которые свидетельствуют о нормальной финансовой устойчивости предприятия.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19609
Appears in Collections:Наукові статті кафедри фінансів та банківської справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статья.docx61,86 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.