Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19609
Назва: МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ЩОДО ДІАГНОСТИКИ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: ПАНФІЛОВА, Т.С.
СМІРНОВ, Ю.О.
Цвір, К.М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Журнал "Менеджер"
Короткий огляд (реферат): Запропоновано методику діагностики фінансової стійкості підприємств харчової промисловості. Сформовано інтегральні показники оцінки ліквідності підприємства, співвідношення власного та позичкового капіталу та ринкової стійкості. Обгрунтовано граничні значення інтегральних показників, які свідчать про нормальну фінансову стійкість підприємства.
Опис: Предложена методика диагностики финансовой устойчивости предприятий пищевой промышленности. Сформированы интегральные показатели оценки ликвидности предприятия, соотношения собственного и заемного капитала и рыночной устойчивости. Обоснованы граничные значения интегральных показателей, которые свидетельствуют о нормальной финансовой устойчивости предприятия.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19609
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри фінансів та банківської справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья.docx61,86 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.