Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/19568
Назва: Інновації у харчовій помисловості України
Автори: Коробський, Руслан Владиславович
Вискребець, Андрій Сергійович
Ключові слова: загальні капіталовкладення
економіка України
агропромисловість
експортний потенціал
Дата публікації: 13-гру-2007
Видавництво: Норд-Пресс, издательский дом, ООО (г.Донецк, Украина)
Бібліографічний опис: Вискребець А.С., Коробський Р.В. Інновації у харчовій помисловості України // Актуальні проблеми економічного і соціального розвитку регіону: Збірник матеріалів регіональної науково-практичної конференції до 10-ї річниці кафедри «Економіка і менеджмент» (13 грудня 2007р.). - Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2007. - с.82-86
Короткий огляд (реферат): Показано, що агропромисловість здатна забезпечити внутрішні потреби у продовольчих товарах, має значний експортний потенціал та позитивне сальдо зовнішньої торгівлі; обсяги іноземних інвестицій складають майже третину від загальних капіталовкладень в економіку України; протягом останніх років галузь входить до п'ятірки лідерів, що постійно нарощують обсяги виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19568
Розташовується у зібраннях:Наукові праці викладачів кафедри менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
s2.pdf699 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.