Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19568
Назва: | Інновації у харчовій помисловості України |
Автори: | Коробський, Руслан Владиславович Вискребець, Андрій Сергійович |
Ключові слова: | загальні капіталовкладення економіка України агропромисловість експортний потенціал |
Дата публікації: | 13-гру-2007 |
Видавництво: | Норд-Пресс, издательский дом, ООО (г.Донецк, Украина) |
Бібліографічний опис: | Вискребець А.С., Коробський Р.В. Інновації у харчовій помисловості України // Актуальні проблеми економічного і соціального розвитку регіону: Збірник матеріалів регіональної науково-практичної конференції до 10-ї річниці кафедри «Економіка і менеджмент» (13 грудня 2007р.). - Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2007. - с.82-86 |
Короткий огляд (реферат): | Показано, що агропромисловість здатна забезпечити внутрішні потреби у продовольчих товарах, має значний експортний потенціал та позитивне сальдо зовнішньої торгівлі; обсяги іноземних інвестицій складають майже третину від загальних капіталовкладень в економіку України; протягом останніх років галузь входить до п'ятірки лідерів, що постійно нарощують обсяги виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19568 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці викладачів кафедри менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
s2.pdf | 699 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.