Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18957
Назва: АНАЛІЗ І МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ ПРОДАЖУ ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ НА МІКРОРІВНІ
Автори: Гізатулін, А. М.
Коломицева, А. О.
Дата публікації: гру-2011
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: http://www.economy.nayka.com.ua/?n=12&y=2011
Серія/номер: Ефективна економіка;
Короткий огляд (реферат): Досліджена динаміка обсягів продажу горілчаних виробів на наявність детермінованого хаосу. Проаналізовані засоби економіко-математичного моделювання для розробки адекватних прогнозних моделей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/18957
ISSN: 2307-2105
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри економічної кібернетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gizatulin_vodka.pdf604,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.