Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18315
Назва: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
Автори: Шумаева, Елена Александровна
Дата публікації: 2012
Короткий огляд (реферат): СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/18315
Розташовується у зібраннях:Шумаєва Олена Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
статья Проценко.doc792 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.