Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15686
Назва: | Система контроля распределения температур по сечению коксового пирога |
Інші назви: | Temperature System Estimation of the Coke Mass Cross-Section Allocation Система визначення розподілу температур по перерізу коксового пирога |
Автори: | Томилин, Е.М. Чичикало, Н.И. Винниченко, Н.Г. Tomilin, E.M. Chichikalo, N.I. Vinnichenko, N.G. Томілін, Є.М. Чичикало, Н.І. Винниченко, М.Г. |
Ключові слова: | теплоемкость теплопроводность метод конечных разностей LabVIEW heat capacity thermal conductivity finite difference method теплоємність теплопровідність метод кінцевих різниць |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Донецький національний технічний університет |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Обчислювальна техніка та автоматизація. Випуск 23 (201). - Донецьк, ДонНТУ, 2012. С - 197-202 |
Серія/номер: | Обчислювальна техніка та автоматизація;23(201) |
Короткий огляд (реферат): | В статье выполнено математическое описание теплотехнических зависимостей печестроительных материалов и спекаемой шихты от температуры. Промоделирован процесс нагрева нагревательных простенков и угольной шихты. Предложен пример реализации системы контроля температур коксового пирога. |
Опис: | Mathematical formulation of the temperature heat engineering dependence for coke-oven battery building materials was made in the article. Heating wall and coal charge heating processes were modeled. Coke mass temperatures control system was proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15686 |
ISSN: | 2075-4272 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 23 (201) Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3_10_Tomilyn_Chichikalo_Vinnichenko.pdf | 369,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.