Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15686
Назва: Система контроля распределения температур по сечению коксового пирога
Інші назви: Temperature System Estimation of the Coke Mass Cross-Section Allocation
Система визначення розподілу температур по перерізу коксового пирога
Автори: Томилин, Е.М.
Чичикало, Н.И.
Винниченко, Н.Г.
Tomilin, E.M.
Chichikalo, N.I.
Vinnichenko, N.G.
Томілін, Є.М.
Чичикало, Н.І.
Винниченко, М.Г.
Ключові слова: теплоемкость
теплопроводность
метод конечных разностей
LabVIEW
heat capacity
thermal conductivity
finite difference method
теплоємність
теплопровідність
метод кінцевих різниць
Дата публікації: 2012
Видавництво: Донецький національний технічний університет
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Обчислювальна техніка та автоматизація. Випуск 23 (201). - Донецьк, ДонНТУ, 2012. С - 197-202
Серія/номер: Обчислювальна техніка та автоматизація;23(201)
Короткий огляд (реферат): В статье выполнено математическое описание теплотехнических зависимостей печестроительных материалов и спекаемой шихты от температуры. Промоделирован процесс нагрева нагревательных простенков и угольной шихты. Предложен пример реализации системы контроля температур коксового пирога.
Опис: Mathematical formulation of the temperature heat engineering dependence for coke-oven battery building materials was made in the article. Heating wall and coal charge heating processes were modeled. Coke mass temperatures control system was proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15686
ISSN: 2075-4272
Розташовується у зібраннях:Випуск 23 (201)
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3_10_Tomilyn_Chichikalo_Vinnichenko.pdf369,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.