Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15677
Назва: Повышение точности гидростатического измерителя плотности карамельного сиропа
Інші назви: Increase of precision of hydrostatical measuring device of density of caramel syrup
Підвищення точності гідростатичного вимірювача щільності карамелевого сиропу
Автори: Коренев, В.Д.
Бей, С.В.
Коrеnеv, V.D.
Biei, S.V.
Коренєв, В.Д.
Бєй, С.В.
Ключові слова: сироп сахарный
плотность
концентрация
температура
точность
метод гидростатический
плотномер
погрешность
sugar syrup
density
concentration
temperature
precision
hydrostatical method
device of density measuring
error
сироп цукровий
щільність
концентрація
температура
точність
метод гідростатичний
вимірювач густоти
похибка
Дата публікації: 2012
Видавництво: Донецький національний технічний університет
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Обчислювальна техніка та автоматизація. Випуск 23 (201). - Донецьк, ДонНТУ, 2012. С - 165-169
Серія/номер: Обчислювальна техніка та автоматизація;23(201)
Короткий огляд (реферат): Выполнен анализ структуры и оценено соотношение составляющих погрешности косвенного определения концентрации карамельного сиропа по результатам измерения его температуры и плотности гидростатическим методом. Показано, что для обеспечения требуемой точности в системе контроля параметров сиропа следует использовать измеритель концентрации на основе гидростатического плотномера с компенсацией постоянного уровня.
Опис: The analysis of structure is carried out and estimated ratio of the components of measurement error of indirect measurement of the concentration of caramel syrup.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15677
ISSN: 2075-4272
Розташовується у зібраннях:Випуск 23 (201)
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3_5_Korenev_Bey.pdf253,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.