Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15628
Назва: Получение оптимальных значений коэффициента загрузки ячейки с учетом особенностей энергетических соотношений HSDPA
Інші назви: Optimal Values Obtaining of the Cell Load Factor Taking into Account the Characteristics of Energy Relations HSDPA
Отримання оптимальних значень коефіцієнта завантаження комірки з урахуванням особливостей енергетичних співвідношень HSDPA
Автори: Воропаева, В.Я.
Красикова, А.С.
Voropayeva, V.Y.
Krasikova, A.S.
Воропаєва, В.Я.
Красікова, Г.С.
Ключові слова: радиоинтерфейс
базовая станция
коэффициент загрузки ячейки
пользователи
мощность
оптимизация
radio interface
base station
load factor of the cell
the users
power
optimization
радіоінтерфейс
базова станція
коефіцієнт завантаження комірки
користувачі
потужність
оптимізація
Дата публікації: 2012
Видавництво: Донецький національний технічний університет
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Обчислювальна техніка та автоматизація. Випуск 23 (201). - Донецьк, ДонНТУ, 2012. С - 77-82
Серія/номер: Обчислювальна техніка та автоматизація;23(201)
Короткий огляд (реферат): На основании математического описания энергетико-скоростных соотношений для радиоинтерфейса UMTS, проведена оптимизация коэффициента загрузки ячейки HSDPA при помощи метода Хука-Дживса.
Опис: Based on the mathematical description of the power-speed relations for the radio interface UMTS the optimization of the load factor of HSDPA cells is carried out by the method of Hooke-Jeeves.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15628
ISSN: 2075-4272
Розташовується у зібраннях:Випуск 23 (201)
Наукові праці співробітників кафедри Автоматики і телекомунікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2_2_Voropayeva_Krasikova.pdf344,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.