Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/15284
Название: Вплив технологічних режимів гарячої допресовки на структуру і властивості композитів АЛМАЗ-Fe-Cu-Ni-Sn для породоруйнівних інструментів
Авторы: Бондаренко, М. О.
Мечник, В. А.
Ключевые слова: алмаз
матриця
композит
структура
вільне спікання
гаряче пресування
взаємодія
механічні властивості
diamond
matrix
composite
constrained sintering
interaction
free sintering
structure
properties
Дата публикации: 2011
Издательство: ДонНТУ
Библиографическое описание: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Гірничо-геологічна. Випуск 14(181) - Донецьк, ДонНТУ, 2011
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив тиску на структуру перехідної зони алмаз-матриця та механічні властивості композиційних алмазовмісних матеріалів на основі порошків заліза, міді, нікелю і олова при гарячому пресуванні. Показано, що відмінність структури перехідної зони композитів пов’язана з тим, що взаємодія елементів на різних етапах процесу відбувається неоднаково. Визначено р, t – умови, за яких відбувається поліпшення структури з одночасним підвищенням механічних властивостей композита.
Описание: The effect of the pressure on the structure of the diamond-to-matrix trasitional zone and the mechanical properties of the diamond containing composite materials based on iron, copper, nickel, and tin powders is studied. It was shown that the changes in the stucture of the transitional layer of composites is determined. by the fact that elements interact differently at various stages. P-t conditions for the structure improvement with the simultaneous rise of mechanical properties of composites are deteremined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15284
Располагается в коллекциях:Випуск 14(181)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
143-149.pdf5,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.