Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15006
Title: | МАТЕМАТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ПРОЦЕССА ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОСТОЯНИЯ ДОЗАТОРОВ В ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЕ ДОЗИРОВАНИЯ КОМПОНЕНТОВ ПРАЛИНОВЫХ МАСС |
Authors: | Тарасюк, В.П. Tarasuk, V.P. |
Keywords: | technological documents confectionery products raw material semifinished items manufacture дозатор пралиновые массы система дозирования |
Issue Date: | 1999 |
Publisher: | ДонНТУ |
Citation: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999 |
Description: | Receptures are one of the basic technological documents, reglameting manufacturing of confectionery products. Receptures contain normalized ôànêëààêô of all kinds of raw material and semifinished items for manufacture of a unit of production. In given clause the mathematical accounts norms for Kecepturing of station for several modes of operations are given. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15006 |
Appears in Collections: | Випуск 3 Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
407-413.pdf | 4,53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.