Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15006
Title: МАТЕМАТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ПРОЦЕССА ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОСТОЯНИЯ ДОЗАТОРОВ В ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЕ ДОЗИРОВАНИЯ КОМПОНЕНТОВ ПРАЛИНОВЫХ МАСС
Authors: Тарасюк, В.П.
Tarasuk, V.P.
Keywords: technological documents
confectionery products
raw material
semifinished items
manufacture
дозатор
пралиновые массы
система дозирования
Issue Date: 1999
Publisher: ДонНТУ
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999
Description: Receptures are one of the basic technological documents, reglameting manufacturing of confectionery products. Receptures contain normalized ôànêëààêô of all kinds of raw material and semifinished items for manufacture of a unit of production. In given clause the mathematical accounts norms for Kecepturing of station for several modes of operations are given.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15006
Appears in Collections:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
407-413.pdf4,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.