Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13563
Назва: | Условия уменьшения шероховатости обработки при шлифовании |
Інші назви: | Умови зменшення шорсткості обробки при шліфуванні Conditions of reduction of the roughness of processing at grinding |
Автори: | Дитиненко, С.А. Снисаренко, И.Н. Машко, А.А. Черненко, А.В. Снісаренко, І.М. Ditinenko, S.A. Snisarenko, I.N. Mashko, A.A. Chernenko, A.V. |
Ключові слова: | шлифование твердосплавные изделия режущий профиль линейный износ зерен круга |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: машинообладнання. Випуск 5 Донецьк, ДонНТУ, 2008, 173 с. Издатель – ДонНТУ |
Короткий огляд (реферат): | В работе приведены результаты аналитических и экспериментальных исследо-ваний шероховатости обработки при шлифовании алмазными кругами на металличе-ских связках. Показана возможность ее уменьшения за счет принудительного формиро-вания значительных площадок на вершинах режущих зерен. Это позволяет объединить предварительное и окончательное шлифование, а в ряде случаев исключить трудоем-кую операцию доводки свободным абразивом из технологического процесса обработки. |
Опис: | In the work the results of analytical and experimental researches of the roughness of processing are resulted at grinding by diamond wheels with metal binder. The opportunity of its reduction is shown due to compulsory formation of significant areas at tops of cutting grains. It allows to unit rough and finish grinding, and in some cases to exclude labour-consuming operation of loose abrasive finishing from technological process of machining. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13563 |
Розташовується у зібраннях: | 2008_Випуск 5(139) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ditinenko_snisarenko_mashko.pdf | 382,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.