Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11085
Назва: Методические указания к лабораторным работам по курсу "Окускование продуктов и сырья"
Автори: Сергеев, Павел Всеволодович
Ключові слова: брикетирование, прессование
Дата публікації: 2008
Видавництво: Донецкий национальный технический университет
Короткий огляд (реферат): Дан перечень лабораторных работ, в которых изложены необходимые теоретические положения, методика выполнения и описаны применяемые в работах приборы и оборудование.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11085
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Указ-лабор-брикетиров.pdf584,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Указ-лабор-брикетиров.pdf584,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.