Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11085
Назва: | Методические указания к лабораторным работам по курсу "Окускование продуктов и сырья" |
Автори: | Сергеев, Павел Всеволодович |
Ключові слова: | брикетирование, прессование |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Донецкий национальный технический университет |
Короткий огляд (реферат): | Дан перечень лабораторных работ, в которых изложены необходимые теоретические положения, методика выполнения и описаны применяемые в работах приборы и оборудование. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11085 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Указ-лабор-брикетиров.pdf | 584,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Указ-лабор-брикетиров.pdf | 584,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.