Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10474
Назва: Применение теории самоорганизующихся систем в АСУТП кондитерского производства
Інші назви: Application of theory of the selfgetting organized systems in the automated control systems of pastry production.
Автори: Тарасюк, В.П.
Алдохина, А.С.
Осыко, А.Н.
Ключові слова: самоорганизующиеся системы
кондитерское производство
АСУ ТП кондитерского производства
адаптивная система управления
скользящий интервал оптимизации
Дата публікації: 2007
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 12(118) — Донецьк: ДонНТУ, 2007
Опис: Development of the automated technological process control systems of preparation of mixtures with a variable quantity and quality of initial ingredients is a thorny problem from point of receipt of the finished good of the set quality. One of ways of decision of problem is forming of mathematical models, containing mathematical description of both percentage correlation of mass stakes of initial raw material in the prepared product and parameters of quality of initial raw material on each other for providing of quality of the finished good.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/10474
Розташовується у зібраннях:Випуск 12 (118)
Статті кафедри ЕТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
170-176.pdf5,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.